Λίγα λόγια για την παράδοση

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1926 στην Κρήτη από τον Πέτρο Ι. Τερεζάκη με γνώμονα την αγάπη και το μεράκι του για την Λαική τέχνη. Σημείο αναφοράς κατά την εκκίνηση της εταιρίας αποτελούν τα βραβεία που αποκτήθηκαν στην Διεθνή έκθεση της Θεσσαλονίκης για τρία συνεχόμενα έτη (1937-39). Εκείνη ήταν και η περίοδος όπου καθιερωθήκαμε στην Ελληνική αγορά.
 
Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα μας κρατήσει μακριά από την υλοποίηση των σχεδίων και στόχων μας προσπαθώντας να διατηρήσουμε ότι ο Πέτρο Ι. Τερεζάκης με κόπο είχε κτίσει και οραματιστεί μέχρι τότε. Η ανάκαμψη δεν άργησε να έρθει μετά την λήξη του πολέμου και έτσι μέχρι σήμερα η Δ.Ν. ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ συνεχίζει να δραστηριοποιείτε στον χώρο της Λαικής τέχνης έχοντας την έδρα της Παπαρηγοπούλου 20 στο Αιγάλεω παράγοντας κρητικά μαχαίρια και τουριστικά είδη.
 
Επιμένουμε να κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας στην Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι την ελληνική βιοτεχνία και οικονομία διασφαλίζοντας την ποιότητα της κατασκευής τους.
 
Παράλληλα διατηρούμε την ανταγωνιστικότητα στον χώρο και προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς. 90 χρόνια δημιουργίας και πείρας, καθιστούν το όνομά μας συνώνυμο της λαϊκής τέχνης και αποτελούμε σταθερή εγγύηση για τον επαγγελματία του τουρισμού.